اجاره سوله شهربازی و واحد های درآمد زا در مجموعه سوله شهربازی پارک فردوس به مساحت تقریبی ۳۰۰۰ مترمربع

مزایده عمومی مرحله اول

            به استناد موافقت نامه شماره ۸۳۶/ش مورخ ۲۶/۰۵/۹۸ شورای اسلامی شهر بندرماه شهر، این شهرداری در نظر دارد سوله شهربازی پارک فردوس را با شرایط زیر به مستاجران واجد الشرایط واگذار  نماید.

الف- موضوع: اجاره سوله شهربازی و واحد های درآمد زا در مجموعه سوله شهربازی پارک فردوس به مساحت تقریبی ۳۰۰۰ مترمربع

ب-  نشانی : خیابان امام شمالی پارک فردوس

ج موجر: شهرداری بندرماهشهر

د – دستگاه نظارت: تاٌسیسات املاک درآمد

هـ – مدت زمان اجاره : یک سال شمسی از تاریخ صورتجلسه تحویل می باشد.

توضیح : در صورت رضایت موجر قرارداد فقط تا دو سال و با مبلغ جدید قابل تمدید می باشد.

و- قیمت پایه اجاره : ماهانه مبلغ  ۸۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال و اجاره یک سال مبلغ ۱۰.۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال می باشد .

ماده یک : شرایط مزایده:

  • اسناد مزایده در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به نشانی ir از مورخ ۲۱/۱۱/۱۴۰۴ تا ساعت ۱۱ مورخ  ۲۶/۱۱/۱۴۰۴ ارائه می گردد . بارگذاری پاکت ها در سامانه مذکور تا ساعت ۱۱ مورخ ۰۶/۱۲/۱۴۰۴ و بازگشایی مورخ ۰۶/۱۲/۱۴۰۴ ساعت ۱۲ می باشد.

۲-  پیشنهاددهندگان می بایست جهت تضمیـن شرکت در مزایده پنـج درصـد مبلـغ یه را ( ۵۱۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال) به یکی از دو طریق زیر ارائه نمایند:

الف ـ فیش واریز مبلغ فوق به حساب ۰۱۰۵۲۹۴۱۶۷۰۰۳ سیبا شهرداری نزد بانک ملی شعبه شهرداری.

ب ـ ضمانتنامه بانکی بنام شهرداری بندرماهشهر و به مدت سه ماه از تاریخ افتتاح پیشنهادها.

تبصره یک : ارسال چک ، سفته و وجه نقد به هیچ عنوان قابل قبول نبوده و از موجبات رد پیشنهاد محسوب خواهد شد.

تبصره دو : ارائه تضمین شرکت در مزایده قبل از جلسه بازگشائی پاکات به واحد حراست واقع در طبقه اول ساختمان مرکزی شهرداری الزامی میباشد. عدم ارائه تضمین فوق تا قبل از جلسه بازگشایی موجب رد پیشنهاد می گردد و شرکت کننده حق هرگونه اعتراضی را در این خصوص از خود سلب می نماید.

تبصره سه : پس از برگزاری مزایده و اعلام برنده آن ، سپرده شرکت در مزایده شخص برنده و نفر دوم (تا انعقاد قرارداد ) نگهداری و سایر پیشنهاددهندگان مسترد خواهد شد.

تبصره چهار : هرگاه برنده مزایده از عقد قرارداد خودداری کند یا پس از ابلاغ قانونی حداکثر تا ۷ روز حاضر به انعقاد قرارداد نشود سپرده او به نفع شهرداری ضبط و قرارداد با نفر بعدی منعقد خواهد گردید و در صورتی که برنده دوم نیز ظرف ۷ روز پس از ابلاغ قانونی حاضر به عقد قرارداد نشوند سپرده آنان به نفع شهرداری ضبط خواهد شد.

  • بازدید از تاریخ ۲۷/۱۱/۱۴۰۴ از ساعت ۹ صبح لغایت ۱۳ مقدور می باشد .
  • حسب آئین نامه مالی شهرداری چنانچه مزایده به نصاب لازم ( حداقل ۳ پیشنهاد سالم ) نرسد ، تجدید می گردد.

 

مجاهد نظارات

شهردار بندرماهشهر

sanadsole