اجاره جایگاه CNG بلوار سردارسلیمانی بندرماهشهر
دعوت نامـه شرکت در مزایده عمومی – مرحله سوم
شرکت / ………………………………..
به آدرس قانونی ……………………………………………………….
بدین وسیله به استناد موافقت نامه شماره ۲۱۷۲/ش مورخ ۱۴/۰۶/۹۰ شورای اسلامی شهر بندرماهشهر ازآن شرکت دعوت می شود که در مزایده عمومی با مشخصات زیر شرکت فرمایید.
الف- موضوع: اجاره جایگاه CNG بلوار سردارسلیمانی بندرماهشهر به شماره اشتراک ۱۰۷۷۲۴۱۴۲۱ جهت عرضه و فروش مداوم گاز فشرده CNG به خودروهای گازسوز مجاز به طور مرتب و شبانه روزی از سوی بهره بردار براساس ضوابط و دستورالعمل های صادره توسط موجر و سایر مراجع ذیربط و طبق نرخ های مصوب.
ب – اجاره ماهیانه ۰۰۰/۰۰۰/۳۵۰ ریال و اجاره یک سال ۰۰۰/۰۰۰/۲۰۰/۴ ریال.
ج- بهره بردار موظف است در هنگام عقد قرارداد مبلغ ۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۳ ریال و ۱۰% مبلغ کل پیشنهادی به عنوان تضمین نگهداری از تاسیسات و ابنیه موجود در جایگاه و تسویه آب، برق، تلفن و گاز مصرفی به موجر تحویل نماید. همچنین معادل ۶ ماه مبلغ پیشنهادی برنده مزایده به عنوان پیش پرداخت اخذ خواهد گردید.
ج – مدت اجاره : یک سال شمسی از تاریخ صورت جلسه تحویل جایگاه.
د – کارفرما: شهرداری بندرماهشهر.
شرایط مزایده :
۱- اسناد مزایده از مورخ ۲۶/۷/۱۴۰۱ تا پایان وقت اداری مورخ ۹/۸/۱۴۰۱ در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به نشانی Setadiran.ir ارائه و پاکت تا مورخ ۱۱/۸/۱۴۰۱ ساعت ۱۸:۰۰ بارگذاری گردد. بازگشایی پاکت ها مورخ ۱۴/۸/۱۴۰۱ می باشد.
۲- پیشنهادها باید کامل و بدون قید و شرط باشد و کارفرما از قبول پیشنهادهای مشروط و مبهم و فاقد تضمین لازم و کافی و لاک و مهر نشده معذور است.
۳- پیشنهاددهندگان می بایست جهت تضمین شرکت در مزایده پنج درصد مبلغ اولیه (۰۰۰/۰۰۰/۲۱۰ ریال)را به یکی از دو طریق ذیل ارائه نمایند:
الف- فیش واریز مبلغ فوق به حساب سیبا شماره ۰۱۰۵۲۹۴۱۶۷۰۰۳ نزد بانک ملی شعبه شهرداری بندرماهشهر.
ب –ضمانت نامه بانکی به نام شهرداری بندر ماهشهر.
تبصره ۱: ارسال چک، سفته و وجه نقد به هیچ وجه قابل قبول نبوده و از موجبات رد پیشنهاد محسوب خواهد شد.
تبصره ۲: پس از برگزاری مزایده و اعلام برنده آن، سپرده شرکت در مزایده شخص برنده و نفر دوم و سوم (تا انعقاد قرارداد) نگهداری و سایر پیشنهاددهندگان مسترد خواهد شد.
تبصره ۳ : هر گاه برنده مزایده از عقد قرارداد خودداری کند یا پس از ابلاغ قانونی حداکثر تا هفت روز حاضر به انعقاد قرارداد نشود سپرده او به نفع شهرداری ضبط و قرارداد با نفر بعدی منعقد خواهد گردید و در صورتی که برندگان دوم و سوم نیز ظرف مهلت هفت روز پس از ابلاغ قانونی حاضر به عقد قرارداد نشوند سپرده آنان به نفع شهرداری ضبط خواهد شد.
۴- ارائه تاییدیه شرکت ملی پخش فراورده های نفتی الزام است.
حسین صفری
شهردار بندر ماهشهر